Welkom bij Proza Musica

De Jong & De Jong

De broers Euwe en Sybolt de Jong vormen sinds hun studietijd aan het Conservatorium te Groningen een orgelduo en hebben in de loop der jaren een bloeiende concertpraktijk opgebouwd. Hun repertoire omvat werken voor orgel vierhandig uit de Renaissance t/m heden. In de afgelopen jaren verscheen een - nationaal en internationaal geprezen - serie cd's met arrangementen voor orgel vierhandig van cantatedelen van J. S. Bach waarvan het zesde deel in 2013 is verschenen.

cd's voor harmoniums en vocaal kwartet
Met het ensemble dejongdejong+ maakten zij een tweetal hooggeprezen cd’s (Folksong en Carols) waarbij het harmonium in combinatie met een vocaal kwartet centraal staat. Onlangs kwam daar de cd ‘Hymns’ bij. Deze cd's zijn via onze webwinkel verkrijgbaar. Daarbij gelden de volgende artikelen/aanbiedingen:

Aanbiedingen:

Bladmuziek
De arrangementen voor deze cd’s zijn voornamelijk gemaakt voor SATB en 2 harmoniums. Om deze prachtige muziek beter toegankelijk te maken voor koren met 1 orgel, zullen de arrangeurs een aantal van deze bewerkingen aanpassen voor SATB en orgel met pedaal. Voor meer informatie, klik op deze link: