Welkom bij Proza Musica

Over Proza Musica

Proza Musica is in 2004 gestart als muziekuitgeverij en gespecialiseerd in het uitgeven van bladmuziek voor koren. Verkoop vindt uitsluitend plaats via deze webwinkel. Proza Musica wil bezoekers van deze webwinkel maximaal informeren over haar artikelen. Vrijwel alle uitgaven zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving en een demo.

De eigenaar van Proza Musica is Kees Proos. Hij heeft ervaring als kerkorganist en is ruim 25 jaar dirigent geweest van diverse koren. Hij heeft zijn muzikale opleiding (orgel, piano, koordirectie en solozang) gehad aan de Zeeuwse Muziekschool en later bij o.a. Ab Weegenaar (organist van de Bovenkerk in Kampen) en Bas Ramselaar (concertzanger).

Proza Musica produceert haar uitgaven vanuit een fraai kantoor in het appartementencomplex Thorbecke Staete in Veenendaal.

         

In deze ruimte ontstaan vanuit (handgeschreven) partituren fraai vormgegeven uitgaven. Wij maken daarbij gebruik van muzieknotatiesoftware Finale.

Proza Musica is ook leverancier van bladmuziek van vrijwel alle uitgeverijen zoals: Carus-Verlag, Oxford University Press, Harmonia. Profiteer van deze service; wij weten de weg. En u kunt besparen op aanschafkosten! Ook voor repertoiresuggesties in het algemeen kunt u bij ons aankloppen.

Als u ons wilt bezoeken moet u vooraf wel een afspraak maken. Zie de Contact pagina voor openingstijden en telefoonnummers.

Proza Musica muziekuitgeverij
Mr. Dr. Schokkingstraat 71
3904 EZ Veenendaal