Welkom bij Proza Musica

Hans Cok

Hans Cok

Hans Cok (geb.1956) volgde zijn muzieklessen bij Kees van Eersel en daarna aan het Rotterdams conservatorium bij Jet Dubbeldam (orgel) en Theo Loevendi (compositie). Na het behalen van de onderwijs-akte B en het diploma Uitvoerend Musicus is hij werkzaam geweest als cantor-organist in de Kloosterkerk te Den Haag, als begeleider van diverse koren en als dirigent in de regio Rotterdam. Daarnaast is hij als docent toetsen verbonden aan de Stichting toBe. 

Sinds zijn jeugd- en studiejaren heeft hij muziek geschreven voor zang en piano, enkele orgelwerken, koorwerken waaronder de Koraalfantasie over Psalm 46 voor mannenkoor en orkest, uitgevoerd in 1997; de 7 liederen op een thema over Hooglied, in 2001, en in april 2006 de Passion (Maassluis, kamerkoor ‘Shalom’). De Passion is een twee-delig werk geschreven in sobere stijl op bijbelteksten uit de evangelien.

Op 1 december 2006 is The Throne uitgevoerd door COV Hosanna in Maasland. Ook dit werk is gebaseerd op teksten uit de bijbel, ditmaal het boek Openbaring. Het werk is geschreven voor koor, soli, orkest en orgel.

Onderdelen 1 tot 55 van totaal 58

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 55 van totaal 58

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in