Welkom bij Proza Musica

CDs en DVDs

CDs en DVDs

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop van kwalitatief hoogwaardige CDs en DVDs met vocale muziek. Alle CDs en DVDs zijn voorzien van uitvoerige informatie, afbeeldingen en muziekfragmenten. Het betreft CDs en DVDs van vrijwel alle bekende labels zoals; BIS, Brilliant, Carus, Challenge Classics, Harmonia Mundi, Hyperion.

Prijzen kunnen wijzigen. Aanbiedingen zijn zolang de voorraad strekt. De prijzen bij de artikelen van buitenlandse leveranciers zijn onder voorbehoud. Zij zijn afhankelijk van het prijsbeleid van deze leveranciers, koerswisselingen, vracht- en betalingskosten. Vraag daarom voor buitenlandse artikelen altijd een vrijblijvende prijsopgave.U zoekt iets speciaals? Geef uw verzoek aan ons door; wij gaan op zoek en infomeren u eerst over de prijs.

Neemt u ook even kennis van ons beleid rondom verzendkosten. Meer informatie vindt u onder Klantenservice en Algemene voorwaarden.

NIEUW: Proza Musica is partner geworden van bol.com. Uit het enorme assortiment van bol.com selecteren wij interessante CDs en DVDs met vocale muziek en aanbiedingen en zetten die in onze etalage (website). U koopt deze artikelen via onze website bij bol.com. Zij verzorgen de volledige orderafhandeling (facturering, levering e.d.). Prijzen van artikelen in onze etalage zijn hetzelfde als de prijzen op de website van bol.com.

Nieuwe CDs en DVDs: